pagina 7

18 aprilie

Cateodata te uiti la mine ca si cum ai vrea ceva. Dar nu stiu ce vrei. Nu pot sa-ti citesc gandurile, probabil m-as speria de ce as auzi. Ori asta, ori m-as bucura enorm, m-as simti flatata sau nu stiu… M-ar mira de ce nu mi-ai zis lucrurile in fata…

Credeam ca ochii sunt oglinda sufletului. Acum nu mai stiu ce sa cred. Poate ascund atatea lucruri, incat nu mai sunt o oglinda, ci un fel de abis in care sa te arunci sperand ca jos nu te vei lovi de pamant, ci va fi ceva care iti va atenua caderea. Poate o saltea, o perna imensa de aer sau ceva in genul.

Si in timp ce cazi in gol, pe langa tine trec imagini, ganduri, sentimente… Si ajungi sa crezi ca poti cunoaste omul respectiv numai vazand lucrurile acestea.

Dar cand ajungi la capat, iti dai seama ca e doar o iluzie. Nu poti cunoaste un om dupa ochi. Trebuie sa ajungi la sufletul lui. Acolo nu e un hau. Acolo se afla ceea ce trebuie descoperit.

Yo aveces te miro y me dan ganas de besarte, o llevarte en mis brasos. Sentarme a lado tuyo, cerca, para sentir tu perfume, tu respiration, tu cuerpo. Tal vez, te tomaria la mano en la mia y la agarraria muy fuerte. Te pondria mi alma en la mano, para que no lo busques mas. Y seria paz entre nosotros, o por lo menos esto queria pensar…


Advertisements

Have your say!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s