Bucharest music film festival

Unde, unde? Piata George Enescu.

Cand? Intre 8 si 17 iunie.

Astazi a fost prima zi. De la concertul de la Ateneu nu mai experimentasem o orchestra live. De data asta, a fost in aer liber. Sunetul…. prea bun fata de ce ma asteptam. Repertoriul de astazi… prea bun si bine cunoscut. Nu s-a tinut cont de program pana la sfarsit, lucru nu chiar de laudat (speram la soundtrack-ul Piratii din Caraibe, inclus in program), dar am primit in schimb un Mars al lui Radetzky foarte fain, in care prezentatorul a facut schimb cu dirijorul. De fapt, orchestra a cantat mai mult singura. :)) Aplaudat si toate cele. Mai mai ziceai ca suntem la Viena de Anul Nou. Organizatorii au si un concurs cu o excursie la Viena ca mare premiu.

Pe valsul lui Strauss pana si pasarile dansau pe cer. Pana si copiii s-au linistit si au dansat.

In stanga noastra, un batran, cu haine ponosite, cunoscator in ale muzicii clasice si al limbii italiene. Desi sarac, era imbracat la costum. Peticit, dar era la costum. No comment.

Trei cupluri de dansatori au ocupat o mini scena timp de o ora. Au invitat oameni din public sa danseze cu ei. Putini s-au ridicat, dar o doamna a dansat chiar de doua ori. Mai tarziu, avea sa danseze singura pe Valsul Imperial al lui Strauss.

Advertisements

2 thoughts on “Bucharest music film festival

Have your say!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s