As vrea sa stiu…

[No English version. Scroll down for photos. More photos here.]

… atat de multe. Sa stiu ce te face fericit, ce te face sa plangi. La ce iti place sa te uiti seara tarziu, cand toata casa doarme. Ce te incalzeste cand ti-e frig. Ce gandesti cand esti trist. Ce simti cand esti ranit in orgoliul tau. Ce crezi despre viitor. Ce ambitii ai. Ce visezi. Despre cine visezi. Ce simti acum. Ce gandesti acum. Ce ai gandit acum o zi, o saptamana, o luna, un an. 

As mai vrea sa stiu ce te doare. Ce te intereseaza. Ce iti place sa vezi primul lucru dimineata cand te trezesti. De ce iti place ploaia. De ce esti timid. Daca iti place sa fii imbratisat. Cand ai plans ultima oara. Cand ai sarutat pe cineva ultima oara. Daca ai iubit vreodata. Daca ai simtit ca vrei sa ajuti si sa fii ajutat in acelasi timp. Cand ai facut ultima oara un compromis de dragul cuiva. Cand ai dat de la tine. Cand te-ai simtit mandru de cine esti. 

Unde vrei sa calatoresti. Cu cine. De ce. Cat timp. Daca ai vreo dorinta ascunsa. Daca ai un secret pe care nu l-ai spus nimanui. Cine te cunoaste cel mai bine. Daca te cunosti pe tine insuti. Daca stii ce vrei de la viata. Care e ultima nebunie pe care ai facut-o. Cand ai simtit ultima oara ca ai facut alegerea corecta, chiar daca nu era ceea ce vroiai. Cand te-ai luat dupa toti, in loc sa ai propriul drum. Cand ai simtit ca e ceva in neregula cu ceea ce faci. Cand te-ai simtit implinit ultima oara.

Nu stiu de unde au aparut cuvintele de mai sus. Nu pot sa zic ca au legatura cu fotografiile de mai jos. Luati-le ca atare, ceva aleator si instantaneu. Care nu va deranjeaza si poate nici nu va priveste. 

 

Advertisements

Have your say!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s