Bright

Sunt momente in care te uiti ca un copil la decoratiunile de Craciun. Desi stii ca nu despre asta e vorba. Desi stii ca nu mai esti mic. Desi stii ca nu le poti lua acasa si agata undeva. Desi stii ca sunt o bucurie trecatoare, ca maine le vei uita cu totul. Dar important e momentul ala in care te simti ca si cum ai fi descoperit ceva nou. Ca esti din nou copil asteptand sa vina seara.

Astazi am uitat de lumea mea si am pasit in lumea in care te bucuri facand un cadou. Impachetatul, sigilatul, aranjatul, scrisul de instructiuni de genul “Deschide-ma pe mine primul!”, scrisul unei felicitari, punand capac la tot si scrisul adreselor pe pachet. M-am simtit bine. Fericita la gandul ca va fi o supriza pentru cineva. Cineva care va dezpacheta, desigila, strica ambalajul ca de! e nerabdator, citi instructiunile, citi felicitarea… Si va zambi.

Fotografiile sunt click-abile. O ocazie rara la mine pe blog. Daca vreti sa le folositi la ceva, acum e sansa! Sunt la dimensiuni mici oricum, in afara de expunerile lungi de mai jos, pe care m-am gandit ca poate unii vor sa le foloseasca ca wallpaper, desi rezolutia de 10 mpx nu ma incanta.

Photos are click-able. A rare¬†occasion on my blog. If you want to use them for anything, now’s the chance! They’re in small size anyway, except the long exposures below, which I thought people might want to use as wallpapers, even though the 10 mpx resolution is not my favorite.¬†

DSC_0093

DSC_0095

DSC_0106

DSC_0109

DSC_0114

4 seconds exposure below!!!

DSC_0116

25 seconds exposure below!!!

DSC_0122

30 seconds exposure below!!!! That’s a carousel, if you were wondering…

DSC_0124

DSC_0129

Advertisements

Have your say!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s